Flunssa nitistää henkilökuntamme jäseniä yksi kerrallaan, joten joudumme tekemään tänään hieman muutoksia normaaliin ryhmäliikunta-aikatauluumme. VIRTAPIIRI jää siis tänään poikkeuksellisesti pois illan ohjelmistosta ja BODYSTEP- tunti korvataan virtuaaliohjatulla BODYCOMBAT- tunnilla. Kaikki muutokset on tehty nettivarausjärjestelmäämme, josta tunnit ovat varattavissa. Pahoittelemme muutoksia!

Koko keskiviikkoilta näyttää siis tältä:

17.00 – 18.00 ZUMBA (Anu)

18.05 – 18.35 CXWORX (Anu)

18.40 – 19.40 BODYCOMBAT (Virtuaali)

18.50 – 19.50 Fat Burner (Anu)

19.50 – 20.50 BODYPUMP (Mia)

Lisäksi uusia ohjelmia odotellessa ohjaajamme ovat aloittaneet miksaukset omilla tunneillaan, hieman lajista ja ohjelmasta riippuen. Sanna on jo vaihtanut ohjelmaa RPM- tunnillaan, tänään Zumbassa teemme yhden aivan uuden kappaleen sekä CXWORX- tunnilla testaamme nykyisen ohjelman bonuskappaleet. Myös torstain BODYCOMBAT- tunnilla on luvassa miksattuja kappaleita menneistä ohjelmista! Muista miksauksista kuulet ohjaajalta tunnilla tai voit seurata niitä Facebook- sivultamme.

Tervetuloa!

Pin It on Pinterest

Jaa somessa: