Aika: lauantai 14.4.2018 klo 13:00-15:00
Paikka: FysioMotion, Ylivieska
Hinta: 20€ (maksu Studio Dancementille, saat ohjeet ilmoittautumisen yhteydessä)
Opettaja: Noraliina

Tanssi kuin taustatanssija! Commercial on nimensä mukaisesti niin sanottua kaupallista tanssia. Tätä tanssityyliä näkee muunmuassa artistien taustalla sekä musiikkivideoilla. Nyt Ylivieskassa on ensimmäistä kertaa mahdollisuus päästä tanssimaan tätä ympäri Suomen suosittua tanssityyliä!

Tällä tiiviskurssilla paneudutaan perusasioihin ja harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikkeitä. Et tarvitse tanssitaustaa – tokikin siitä on pelkästään hyötyä! Tehdään harjoituksia innostavalla tavalla sekä tietenkin harjoitellaan koreografiaa. Mikä tärkeintä – nautitaan tanssin ilosta ja pidetään yhdessä hauskaa!
Commercial saa paljon vaikutteita eri katutanssilajeista kuten dancehallista ja hiphopista. Tämän lisäksi jokaisella opettajalla on oma tyyli, joka näkyy koreografioissa ja opetuksessa – se tekeekin Commercialista älyttömän monipuolisen tanssityylin!
Opettaja Nora ”Noraliina” Kuhlström perusti vuonna 2017 ensimmäisen street-painotteisen tanssistudion Kokkolaan. Studion suosio on kasvanut räjähdysmäisesti ja tanssijoita käy tunneilla useita satoja! Commercial – tyyli on vienyt niin harrastajat kuin itse opettajankin mennessään. Nora on kerännyt kokemusta useista eri lajeista niin harrastuksena kuin kilpatasolla. Kuitenkin asennetta ja energiaa vaativat street-lajit ovat aina vieneet mennessään ja tuntuneet omimmalta. Nora opettaa viikoittain eri ikäisten ryhmiä vauvasta vaariin. Tämän lisäksi hän pitää erilaisia yksityistunteja Michael Jackson-teemasta twerkkaukseen sekä kiertää pitämässä erilaisia workshoppeja. Nora myös toimii valmentajana esiintyvälle kilparyhmälle Dancement Crew:lle sekä kilpailee itsekin SM-tasolla. Tanssijana ja opettajana hän pyrkii kehittymään ja kehittämään itseään koko ajan. Oman opetuksen lisäksi Nora opiskeleekin tällä hetkellä Keski-Pohjanmaan opistossa tanssitaiteen linjalla sekä kiertää ympäri Suomen huippujen tanssijoiden opissa.
Opettajana Nora on innostava ja energinen ja haluaa jakaa tanssin kautta saatavaa iloa kaikille! Tunneillaan hän panostaa hyvän fiiliksen kautta tekemiseen!
Osallistuaksesi tapahtumaan sinun ei tarvitse olla keskuksemme jäsen, kaikki ovat yhtä lailla tervetulleita!

Pin It on Pinterest

Jaa somessa: