Olemme tänään päättäneet jatkaa ryhmäliikuntatuntien tarjoamista ainostaan virtuaalitunteina 3.1.2021 saakka. Päätöksemme nojautuu aiemmin annettuihin viranomaissuosituksiin alueellamme sekä PPKY Kallion 15.12.2020 antamaan tiedotteeseen, jonka voit halutessasi lukea TÄSTÄ.

Kuten tiedotteessakin todetaan, ilmaantuvuusluku alueellamme on edelleen huomattavan korkea. Ilonaihe on kuitenkin se, että luku on jo pienempi kuin aiemmin. Tämä onkin pääsyymme jatkaa vuoden viimeiset, vähäiset päivät vielä virtuaalitunteina: haluamme omalta osaltamme auttaa tilannetta rauhoittumaan, jotta voisimme mahdollistaa mahdollisimman ehjän jumppakauden kevätpuolen lukujärjestyksen voimin.

Tämän kaltaiset päätökset eivät koskaan ole mukavia kenellekään, joten toivomme edelleen ymmärrystä asiakkailtamme tässä vaikeassa tilanteessa: tavoitteena kun edelleen on kaikkien meidän yhteinen etumme. Toivomme teidän hyödyntävän yksityistuntimahdollisuutta mahdollisimman paljon. Mikäli koet tarvitsevasi opastusta virtuaalituntien käytössä, ethän epäröi olla yhteyksissä respaan. Autamme enemmän kuin mielellämme!

Jumppalukkarin 1.12.2020 – 3.1.2021 väliselle ajalle näet TÄSTÄ.

Aiemman tiedotteemme yksityistunneista voit halutessasi lukea TÄSTÄ.

Mikäli emme enää tälle vuodelle näe, toivotamme Sinulle rauhallista joulua sekä rutkasti onnea vuodelle 2021!

terkuin Anu, Timo + muu jengi

 

Pin It on Pinterest

Jaa somessa: