Alueemme vallitsevia suosituksia noudattaen jatkamme live- ryhmäliikuntatunteja edelleen toistaiseksi niin, että tunnilla on ohjaajan/ohjaajien lisäksi max. 9 asiakasta. Näin saamme huolehdittua, että noudatamme suosituksia ja kaikilla on riittävästi liikkumatilaa. Toimimme näin ainakin 1.2.2021 saakka ja katsomme kuun vaihteessa, kuinka toimimme siitä eteenpäin. PPKY Kallion tiedotteen suosituksista voit lukea halutessasi TÄSTÄ.

Samalla teimme muutoksia varausjärjestelmään siten, että sinulla voi olla kerrallaan maksimissaan viisi (5) voimassaolevaa varausta ryhmäliikuntatunneille. Kun varauksesi ovat täynnä, et pysty tekemään uusia, ennenkuin olet käynyt tunnilla tai perunut osallistumisesi jollekin tunnille. Tämän tarkoituksena on mahdollistaa kaikille reilumpi mahdollisuus osallistua haluamilleen tunneille viikon aikana ja välttää ”hupivarailua”.

11.1.2021 alkaen siirryimme uuteen lukujärjestykseen ja mikäli se on mennyt ohitsesi, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Kaiken ryhmäliikuntaan liittyvistä asioista aina tuntikuvauksia ja varausohjeista virtuaalituntien käyttöohjeisiin saakka voit halutessasi tarkistaa TÄSTÄ. (Sivulla on koottuna suorat linkit kaikkiin tarvittaviin ohjeisiin.)

Toivomme edelleen asiakkailtamme kärsivällisyyttä ja ymmärrystä tässä vaikeassa tilanteessa. Pyrimme tekemään parhaamme kaiken aikaa, että saamme mahdollistettua teille niin hyvät treenipuitteet, kuin näissä oloissa on mahdollista.

toivottaa Anu + ohjaajatiimi

Pin It on Pinterest

Jaa somessa: