Hallinto-oikeus on päättänyt keskeyttää myös Pohjois-Suomen aluehallintoviraston (kohtuuttoman) kuntosalin sulkupäätöksen täytäntöönpanon 1. – 15.1.2022 väliseltä ajalta.

Joten arvoisat asiakkaamme, olette tervetulleita treenaamaan ovikortilla edelleen vaikka heti. Ovikortillahan pääset päivittäin peremmälle klo 04.30 – 24.00 välisenä aikana. Huolehditaan treenatessa yhdessä terveydestämme, koronaturvallisesti yhteisiä pelisääntöjä noudattaen.

Mikäli olit tehnyt yksityisvarauksia kuntosalille 1.1.2022 alkaen, ne eivät siis ole enää voimassa, vaan kaikki pääsevät sisälle normaaliin tapaan. Poistamme tehdyt varaukset ja vuorot myöhemmin, joten sinun ei tarvitse huolehtia niistä laisinkaan.

Ryhmäliikunta jatkaa vielä ainakin viikonlopun yli yksityistuntien voimin, infoamme asiasta lisää myöhemmin, kun saamme jälleen kerran kaiken järjesteltyä.

Palvelemme seuraavan kerran 3.1.2022 klo 12 – 18.

Hyvää uutta vuotta!

terkuin Anu, Timo + muu henkilökunta

Pin It on Pinterest

Jaa somessa: