Pienen tauon jälkeen tiloissamme pääsee jälleen harrastamaan tanssia muutoinkin kuin viikoittaisten tanssituntiemme muodossa ryhmäliikuntatunneillamme!

MITÄ, MISSÄ JA MILLOIN:

 • lauantaina sekä 24.9.2002 että 8.10.2022 Fysiomotionin ryhmäliikuntasalissa
 • klo 14.15 – 15.15 Twerk tekniikka
 • klo 15.15 – 16.15 Twerk koreografia
 • klo 16.30 – 17.30 Sensual koreografia
 • HUOM! Tunti järjestyy, mikäli sille on ilmoittautunut vähintään 10 osallistujaa.

HINNASTO:

 • yksi tunti 20€
 • kaikki kolme tuntia samana päivänä 50€

ILMOITTAUTUMINEN:

TUNTIKUVAUKSET:

 • Twerk tekniikka
  Tällä alavartalon työskentelyyn painottuvalla tunnilla syvennymme hiomaan twerkkauksen tekniikkaa erilaisten harjoitteiden kautta. Opettelemme erilaisia iskuja lantiolla, sheikkauksia sekä pyörityksiä eri tasoissa – niin seisten kuin lattialla! Tunnille onkin suotavaa ottaa polvisuojat mukaan lattiatekniikoita varten. Voit osallistua tunnille ilman aiempaa kokemusta twerkkauksesta! (Alaikäraja twerkkiin on 16, nuoremmat saavat osallistua huoltajan luvalla.)
 • Twerk koreografia
  Tällä tunnilla päästään fiilistelemään tekniikka-tunnilla opittuja asioita ja kasaamaan erilaisia liikkeitä kokonaisuudeksi. Keskitymme opettelemaan koreografiaa ja fiilistelemään liikettä! (Alaikäraja twerkkiin on 16, nuoremmat saavat osallistua huoltajan luvalla.)
 • Sensual koreografia
  Tällä tanssillisella tunnilla päästään fiilistelemään omaa itseä rauhallisen liikekielen kautta.
  Opettelemme tunnilla sensuellin koreografian, jonka fiilistelyyn ja siitä nauttimiseen pyritään käyttämään mahdollisimman paljon aikaa! Voit osallistua tunnille ilman aiempaa kokemusta. Tunti soveltuu aikuisille.

OPETTAJA:

 • Nora Kulhström on tanssikoulu Studio Dancementin perustaja ja omistaja ja toimii pääosin Kokkolassa. Hän on kerännyt kokemusta useista eri lajeista niin kilpatasolla kuin harrastuksena. Kuitenkin asennetta ja energiaa vaativat street-painotteiset lajit ovat aina vieneet mennessään ja tuntuneet omimmalta! Nora pyrkii kehittymään ja kehittämään itseään monipuolisesti useiden eri tanssilajien parissa. Hän kiertääkin ympäri Suomea huippujen tanssijoiden ja opettajien opissa. Etenkin tanssistudion omistajan roolissaan hän haluaa antaa asiakkailleen parasta ja pitää huolen, että opetus on monipuolista ja laadukasta. Nora on innostava ja energinen opettaja ja panostaa tunneillaan oman tyylin löytämiseen ja hyvän fiiliksen kautta tekemiseen!

LISÄTIETOJA VOIT KYSYÄ:

 • Instagramissa @noraliinak tai @studio_dancement
 • sähköpostitse studio.dancement@gmail.com

TERVETULOA!

 

 

Pin It on Pinterest

Jaa somessa: