Tiedote yrityskaupoista: Timo Kiviniemi ja Anu Ilmonen ovat allekirjoittaneet 16.12.2022 kauppakirjan, jonka myötä Fysiomotion Oy siirtyy kokonaan Anu Ilmosen omistukseen.

Yrityskauppa on luonnollinen jatkumo sille, mihin kaikki toimintamme pohjimmiltaan perustuu: omien arvojen mukaan elämiselle sekä kunkin parhaan potentiaalin valjastamiseen. Yrittäjien ajatukset yrityskaupoista voit lukea alta.

Timo: ”Lopetan työt Fysiomotionin yrittäjänä, sillä en koe toimitusjohtajan roolin olevan minulle enää se, missä olen parhaimmillani ja missä voin antaa asiakkailleni parasta osaamistani. Jatkan valmentamista, mutta se tulee tapahtumaan omaehtoisemmin, kun minun ei tarvitse enää olla vastuussa Fysiomotionin kokoisen yrityksen asioista, vaan voin keskittyä ainoastaan siihen, mikä on työrintamalla lähimpänä sydäntäni. Teen siis edelleen saleilla treeniohjauksia ja ehdottomasti muillekin kuin kisalavalle tähtääville. Teen myös pelkkiä treeniohjelmia, mutta vain ohjattuna. Minulta voi jatkossakin tilata myös ravinto-ohjelmia. Työkiireiltä en ole ehtinyt vuosiin ehtinyt kouluttautua haluamallani tavalla ja kehittää siten omaa osaamistani. Ensi vuodelle on jo kaksi koulutusta varattuna, jotta osaan jatkossa paremmin kohdistaa harjoitukset oikein, vaikka kropassa olisi niin sanotusti enemmänkin ongelmaa. Lisäksi ikä ja terveys ovat mielestäni jo sillä mallilla, että voin jo vähän hidastaa työtahtia. On myös todettava, että kotonakin on mukava viihtyä hyvässä seurassa. On kuitenkin hieno asia, että Fysiomotionin toiminta jatkuu edelleen, vaikka minä haluan irtaantua siitä. Asiakkaita, työntekijöitä sekä yhteistyökumppaneita haluan ehdottomasti kiittää melkein 12 kuluneesta vuodesta.”

Anu: ”Vuokrasopimuksemme oli katkolla vuoden 2022 loppuun saakka. Timon kerrottua halustaan lopettaa siihen kohtaan hauduttelin päätöstä yrityksen ostamisesta todella pitkään, sillä kuluneet vuodet eivät ole olleet helppoja pandemian ja monen muun syyn vuoksi. Vaihtoehtoina oli tietenkin mm. myös myydä yritys kokonaan, etsiä toinen yhtiökumppani tai ihan vain lopettaa. Uskon kuitenkin yhä niin vahvasti sekä Fysiomotionin että sen työntekijöiden potentiaaliin, että halusin jatkaa vielä. Mahdollisen yhtiökumppanin kanssa en halunnut kiirehtiä, joten ainakin toistaiseksi jatkan tässä yrittäjänä itsekseni. Jätän toistaiseksi personal trainer- valmennukset taka-alalle, jotta minulla on ensiksi riittävästi aikaa tuoreiden työntekijöiden kouluttamiseen ja sen jälkeen yrityksen kehittämiseen. Ryhmäliikuntasaleissa ja respassa minua näkee entiseen malliin, sillä haluan olla myös asiakkaiden keskuudessa. Vaikka tähän mennessä minun vastuullani on ollut enemmän ryhmäliikuntapuoli, kuntosaliasiakkaiden ei tarvitse olla millään lailla huolissaan: Fysiomotion ei ole muuttumassa pelkäksi jumppaluolaksi. Intoa ja halua myös kuntosalipuolen kehittämiseen on, sillä ideoita ja loistavia tekijöitä riittää sinnekin! Asiakkailta toivon kaiken kaikkiaan luottamusta jatkossakin: lupaan tehdä parhaani FM:n toiminnan eteen sekä omieni että yrityksen resurssien puitteissa, aivan kuten tähänkin saakka.”

Timo tekee töitä Fysiomotionin alaisuudessa vuoden loppuun saakka, 30.12.2022 on hänen viimeinen työpäivänsä.

Yrityskaupan myötä ainoa selkeä muutos asiakkaillemme on, että hieronta- ja fysioterapiapalvelumme loppuvat toistaiseksi 1.1.2023 alkaen. Kaikki muu toiminta säilyy ennallaan.

Ylivieskassa 19.12.2022

Anu Ilmonen ja Timo Kiviniemi

 

 

Pin It on Pinterest

Jaa somessa: