Kerrassaan loistavia uutisia on luvassa ryhmäliikunta-asiakkaillemme! Otamme valikoimaamme liki ensimmäisten joukossa Suomessa uuden lajin, joka tottelee nimeä Les Mills Strength Development. Tämä vie harjoittelusi aivan uudelle tasolle!
Tunti tullaan lanseeraamaan noin maalis-huhtikuun vaihteessa ja ilmoitamme ensimmäisten tuntien ajankohdan välittömästi, kun olemme saaneet viimeisetkin aikataululliset asiat lyötyä lukkoon. Alta voit halutessasi lukea jo lisää infoa kevään uutuuslajista. Toivottavasti olet tästä vähintään yhtä innoissasi kuin me!

Kenelle Strength Development on tarkoitettu ja mitä tunti sisältää?

  • Strength Development™ on uudenlainen voimaharjoittelutunti kaikille, jotka haluavat parantaa liikkeiden tekniikkaa, vahvistua ja kasvattaa lihaksia. Laji on saanut inspiraationsa klassisesta voimaharjoittelusta ja toiminnallisesta harjoittelusta, joten tunti koostuu perusliikkeistä, kuten kyykyistä, maastavedoista, pystypunnerruksista, rinnallevedoista ja askelkyykyistä. Painopiste tunnilla on voiman ja lihasten kasvattaminen, liikkeet tehdään hitaammalla temmolla ja suuremmilla painoilla. Välineenä tunnilla käytetään steppilautaa, tankoa sekä levypainoja. Strength Development™ koostuu yhteensä 12:sta kuukausittain vaihtuvasta ja progressiivisesta ohjelmasta.

Kuinka usein minun tulisi harjoitella? Mitä muita treenejä voin yhdistää Strength Development- harjoitusten rinnalle?

  • Jos aloittelet voimaharjoittelua, sinun kannattaa aloittaa kevyillä painoilla ja kahdella harjoituskerralla viikossa. Jos harrastat voimaharjoittelua
    säännöllisesi, sopiva harjoitusmäärä on 2-3 kertaa viikossa.
  • Parhaat tulokset saat, kun harjoittelet monipuolisesti ja yhdistät Strength Development -harjoitteluun syke- ja liikkuvuusharjoittelua ja halutessasi HIIT-treenejä. Voit käydä harjoittelun rinnalla myös esimerkiksi BODYPUMP-tunneilla, mutta vältä kuitenkin lihasvoimatreenejä peräkkäisinä päivinä ja muista aina pitää vähintään yksi lepopäivä viikossa.
  • Emme koskaan voi antaa liian yksioikoisia ohjeistuksia kaikille – olemmehan yksilöitä. Mikäli koet epävarmuutta omien treenimäärien ym. suhteen, suosittelemme esimerkiksi personal trainerin konsultaatiota.

Miten STRENGTH DEVELOPMENT eroaa BODYPUMP ja GRIT™ STRENGTH-tunneista?

  • BODYPUMP harjoittaa lihaskestävyyttä.
  • GRIT STRENGTH on korkean intensiteetin intervalliharjoitus vastuksilla (HIIT).
  • STRENGTH DEVELOPMENT keskittyy voimaan ja lihasten hypertrofiaan. Liikkeet suoritetaan hitaammalla tempolla ja suuremmalla kuormalla.

Pin It on Pinterest

Jaa somessa: