INFRAPUNASAUNA

INFRAPUNASAUNA (Naiset)

  • Haetko vauhtia aineenvaihdunnallesi?
  • Haluatko vähentää selluliitin määrää?
  • Onko sinulla kylmät sormet ja varpaat?
  • Vaivaako flunssa turhan usein?
  • Kärsitkö usein lihassäryistä?
  • Helpotusta psoriasiksen hoitoon?
  • Uutta keinoa hoitaa fibromyalgiaa?
  • Ehkäisyä diabeteksen kehittymiselle?
  • Haluatko mietiskellä, rahoittua ja rentoutua, karkottaa stressiä?

Infrapunalämpö vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Yhä useampi suomalainen on myös saanut kokea Infrapunasaunan teveydelliset vaikutukset ja tulokset ovat kokemusten perusteella kiistattomia.

INFRAPUNAN VAIKUTUKSET

Miksi infrapunalämpö on niin ainutlaatuista?

Infrapunasaunan lämpö on samaa kuin auringon lähettämä lämpö. Se on myös samaa kuin kehomme tuottama lämpö esim. liikunnan seurauksena. Pitkäsäteinen infrapuna menee syvälle kehoon ja muuttuu valoenergiasta lämpöenergiaksi. Lämpövaikutus avaa hiussuonet ja lisää ääreisverenkiertoa.

Miten syvälämpö toimii?

Aerobisen liikunnan tavoitteena on kohottaa sydämen lyöntitiheyttä ja lisätä aineenvaihduntaa mikä lisää verenkiertoa ja parantaa kuntoa. Tällä tavoin kalorit kuluvat ja paino alenee. Laajat tutkimukset ovat osoittaneet että altistuminen infrapunasäteilylle tekee saman vaikutuksen kuin liikunta. Syvälämpösäteet menevät kehoon 4-5 cm syvyyteen. Sydämen lyöntitiheys kohoaa ja verenkierto vilkastuu. Keho viilentää itseään tuottamalla hikeä ja sydän pumppaa verta nopeammin.

Verrattuna tavalliseen saunaan infrapunalämpö tuottaa 2-3 kertaa enemmän hikeä. Vaikka hikoillen menetetty neste voidaan korvata veden juonnilla, kaloreita ei korvata. Asiantuntijat uskovat että syvälämpösäteily vie tehokkaasti myrkyt kehosta poistamalla rasvaa, jota tarvitaan myrkkyjen laimentamiseen. Syvälämpö liuottaa rasvan hikeen, joka vie sen pois kehosta.

Henkilöille, joille hikeä tuottava liikunta ei ole mahdollista, kuten pyörätuolipotilaille, vanhuksille, sairaille on hyvin tärkeätä saada aikaan liikuntaa vastaava vaikutus. Helpoiten tämä tapahtuu käyttämällä päivittäin infrapunasaunaa. Sen käyttö vastaa 5 – 10 km lenkkiä ja hikoilu poistaa syvältä kehosta myrkkyjä, jotka voivat olla monenlaisten tautien aiheuttajia.

SUOSITUKSET INFRAPUNASAUNAN KÄYTÖSTÄ

Varaa aika vastaanotostamme tai soittamalla 044-5510701 henkilökunnan läsnäollessa. Saunaan mahtuu max. 2 henkilöä kerrallaan. Saunomisaika on max. 30 min kerrallaan.

Kuuma suihku tai kylpy ennen saunomista edesauttaa hikoilua. Muista kuivata itsesi huolellisesti ennen saunomista. Juo aina paljon vettä ennen saunomista, sen aikana ja jälkeen, jotta nestetasapaino säilyy. Vastaano

Käytä aina omaa pyyhettä ja peflettejä mennessäsi saunaan. Pefletti oltava takapuolen ja jalkojen alla. Pefletit saat käyttöösi pukuhuoneesta, saunan päältä.

Emme suosittele infrapunasaunaa niille vanhuksille tai heikoille ihmisille, jotka voivat kärsiä liiallisesta altistumisesta lämmölle, raskaana oleville tai vauvaikäisille. Yli 6- vuotiaat lapset voivat käyttää infrapunasaunaa vanhempiensa valvonnassa. Terveysongelmista kärsivien kannattaa kysyä lääkärin neuvoa saunan käytöstä.

Aukioloajat

Voimassa olevat aukioloaikamme näet TÄSTÄ.

Ajanvaraukset: p. 044 5510 701

TIETOSUOJASELOSTEEMME

Yhteystiedot

FysioMotion Oy
Kauppakatu 14, Ylivieska

P. 044 5766 388 / Anu
P. 044 5510 701 / Vastaanotto

 

etunimi@fysiomotion.fi

Seuraa meitä:

Pin It on Pinterest

Jaa somessa: