LISÄRAVINTEET, VAATTEET, TARVIKKEET

LISÄRAVINTEET

FysioMotionilta löydät seuraavia tuotemerkkejä: M-Nutrition, Fast, Leader, NOCCO ja Finnmax. Saatavilla on valmisjuomia, välipalapatukoita ja itse sekoitettavia jauhepusseja esim.palautusjuomiin tai riittävän proteiinin tarpeen tyydyttämiseen. Valikoimamme on laaja ja halutessasi pystymme tilaamaan sinulle tarvitsemasi erikoistuotteet ilman lisäkustannuksia.

Henkilökuntamme neuvoo tarvittaessa lisäravinteiden käytössä kunkin asiakkaan tarpeen mukaan. Itse sekoitettaviin juomiin on saatavissa myös shaker-sekoituspulloja.

 

VAATTEET

Voit huoletta tulla FM:lle sellaisena kuin olet ja treenata tietysti myös täysin itsellesi sopivissa vaatteissa yms.! Jos haluat kuitenkin panostaa juuri erityisesti ryhmäliikuntaan tai kuntosalitreeniin suunniteltuihin treenivaatteisiin, suosittelemme seuraavaa:

Teemme kuukausittain tilauksen vain kanta-asiakkaille Better Bodies- (naiset/miehet) ja GASP-vaatteista ja treenitarvikkeista (miehet).

Myös paikanpäältä kuntokeskuksestamme löydät Body Action– ja Brachial -treeni- ja vapaa-ajanvaatteita.
Lisätietoja: Mervi Aho, puh. 045 2690 141.

Tervetuloa vaateostoksille!

 

LINKIT VALMISTAJIEN SIVUILLE

 

KUNTOSALITARVIKKEET

FysioMotionilta löytyy tyypillisimmät treenitarvikkeet kuten juomapullot, treenihanskat, salivyöt, vetoremmit tai polvi/kyynerlämmittimet.  Kysy lisää vastaanotosta!

Aukioloajat

ma–to klo 12–20
pe klo 12–18
la klo 12–15
su suljettu
(Avainkortilla ma–su klo 5–24)

Ajanvaraukset: p. 044 5510 701

Yhteystiedot

FysioMotion Oy
Kauppakatu 14, Ylivieska

 

P. 044 5510 718 / Timo
P. 044 5766 388 / Anu
P. 044 5510 701 / Vastaanotto

 

etunimi@fysiomotion.fi

Seuraa meitä:

Pin It on Pinterest

Jaa somessa: