TUNTIEN KUVAUKSET

TUNTIKUVAUKSET:

Les Mills SPRINT

LES MILLS SPRINT 30 minuuttia kestävä intervallitreeni, joka on teknisesti helppo ja juuri niin haastava kuin sinä haluat. SPRINT nostaa harjoittelusi tehot uudelle tasolle!

Virtapiiri

Virtapiiri on talomme personal trainereiden suunnittelema toiminnallinen, crossfit- henkinen kuntopiirityyppinen lihaskuntoharjoitus. 45 minuutin mittainen ohjattu harjoitus tapahtuu kuntosalimme toiminnallisella puolella sisältäen lämmittelyn, varsinaisen harjoitusosuuden sekä lyhyet loppuverryttelyt. Monipuolinen kattaus kehittää kaikkia erinomaisen kunnon osa-alueita: aerobista peruskestävyyttä, lihaskuntoa, tasapainoa, liikkuvuutta sekä ketteryyttä. Tunnilla saat tehdä kaikki liikkeet omaan tahtiisi aikaa vastaan.

FatBurner

FatBurner on sisäpyöräilytuntimme, joka perustuu peruskuntoharjoitteluun sisältäen sykkeennostoja, mäkiosuuksia ja tasamaaosuuksia. Pyörien portaaton säätö mahdollistaa juuri sinulle sopivan vastuksen säätämisen ja saat tarvittaessa myös itse säädellä polkunopeuttasi. Kengät ovat tällä tunnilla ehdottomat, pyörissämme on myös lukkopoljinmahdollisuus. Varaathan mukaasi myös juomapullon ja hikipyyhkeen. Olethan aina 5-10min ennen tunnin alkua paikalla säätämässä pyörän säädöt itsellesi sopivaksi, ohjaajamme opastavat sinua mielellään. Tunti on äärimmäisen nivelystävällinen. Valikoimastamme löytyvät kaudesta riippuen sekä 45 että 60 minuutin mittaiset tunnit. 45 minuutin versio ei sisällä kiihdytysosuuksia. Tästä tunnista sinun on helpoin aloittaa kuntosi kohottaminen!

Les Mills RPM

Kyseessä on superhikinen sisäpyöräilytunti, jossa energinen musiikki motivoi ylittämään itsensä. Inspiroiva ohjaaja johtaa pyöräilijätiiminsä maaliin läpi mäkien, tasamaiden, vuorenhuippujen ja intervallien vaihtelemalla välillä pyöräilyasentoja (istuen/seisten) ja polkunopeuksia. Pyörien portaaton säätö mahdollistaa juuri sinulle sopivan vastuksen säätämisen. Kengät ovat tällä tunnilla ehdottomat, pyörissämme on myös lukkopoljinmahdollisuus. Varaathan mukaasi myös juomapullon ja hikipyyhkeen. Olethan aina 5-10min ennen tunnin alkua paikalla säätämässä pyörän säädöt itsellesi sopivaksi, ohjaajamme opastavat sinua mielellään. Tunti on myös loistavaa ohjeisharjoittelua kaikille kestävyysliikkujille sekä nivelystävällinen vaihtoehto kunnon hikiliikuntaan! Tunnin kesto on 45 minuuttia.
Lisätietoja: www.lesmills.com/workouts/fitness-classes/rpm/

Les Mills BORN TO MOVE

Maailman parasta lastenliikuntaa ilman kilpailua, kullekin ikäryhmälle varta vasten suunnitellusti, lapsen kehityksen ja kasvun vaiheet huomioiden. Valikoimaamme kuuluvat 6-7- vuotiaiden sekä 8-12- vuotiaiden lasten 45 minuutin mittaiset tunnit. Les Mills- tuntien korkea laatu sekä koulutuksen käyneet ammattitaitoiset ja innostuneet ohjaajamme takaavat sen, että tunnit kehittävät lasta monipuolisesti, opettavat liikunnan perustaitoja ja ennen kaikkea kasvattavat aktiiviseen elämäntapaan. Tunnit sopivat yhtä hyvin niin tytöille kuin pojillekin. Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa!

Les Mills GRIT SERIES STRENGTH

Voimaa ja kestävyyttä kehittävä pienryhmätunti, joka perustuu crossfit- henkiseen, korkeasykkeiseen mutta hyvin lyhytkestoiseen intervalliharjoitukseen. Tunti kuormittaa koko kehoasi ja se sisältää tehokkaita treenijaksoja, joissa välillä treenataan 110% lasissa ja välillä palaudutaan. Välineinä käytetään tankoa ja levypainoja ja/tai kahvakuulaa sekä oman kehon vastusta. Tunti räjäyttää aineenvaihduntasi aivan uudelle tasolle, jonka ansiosta takaamme tulokset, joista olet vain haaveillut. Tunti ei sisällä koreografioita ja liikkeet saa suorittaa omaan tahtiin. Tunnilla tarjotaan myös hypyttömät versiot. Tunnin kesto on 30 minuuttia.
Lisätietoja: www.lesmills.com/workouts/high-intensity-interval-training/

Les Mills BODYATTACK

BodyAttack on aerobista kuntoa kohottava treeni, joka parantaa myös voimaa ja kestävyyttä. Tunti koostuu tehokkaista intervalliosuuksista, jossa kuntoa kohottavat liikkeet vuorottelevat funktionaalisilla voimaa ja vartalon hallintaa kehittävillä liikkeillä. Dynaamiset liikkeet ja energinen musiikki sekä ammattitaitoinen ohjaajamme motivoivat Sinua pääsemään oman treeninsä tavoitteisiinsa. Tunti sopii sinulle jos haluat tulla vahvemmaksi, kohottaa kuntoa, kuluttaa energiaa tai kehittää räjähtävyyttä ja kestävyyttä. Tunti sisältää myös eri tasoisia vaihtoehtoja, jolloin tunti on mahdollista tehdä peruskestävyyttä kehittäen ilman juoksuja ja hyppyjä. Tunnin kesto lukujärjestyksestä vaihdellen 30, 45 tai 55 minuuttia. Lisätietoja: www.lesmills.com/workouts/fitness-classes/bodyattack/

Les Mills CXWORX

Käännä kerrankin katse omaan napaasi! Les Millsin uusi personal trainereiden kehittämä 30 minuutin mittainen keskivartalon hallinta- ja lihaskuntotunti. Tehokkaiden selkä- ja vatsalihasliikkeiden lisäksi tunnilla treenataan mm. pakaralihaksia ja lantion alueen hallintaa. Apuvälineenä joissakin kappaleissa käytetään kuminauhaa ja levypainoja. CXWORX™ -tunti parantaa funktionaalista voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta sekä auttaa  ymmärtämään keskivartalon lihasten merkityksen terveyden kannalta. Tunti, joka jokaisen tulisi sisällyttää omaan viikko-ohjelmaansa!
Lisätietoja: www.lesmills.com/cxworx

Les Mills BODYBALANCE

Pilatekseen, taijiin ja joogaan pohjautuva tunti, jonka liikkeitä rytmittää rauhallinen musiikki. Vahvistaa monipuolisesti kehoa, erityisesti syviä keskivartalon lihaksia. Kehittää lisäksi liikkuvuutta, tasapainoa sekä ryhtiä. Tunti on kaunis tutkimusmatka, joka tekee sinusta levollisen ja keskittyneen. Mainio kehonhuoltotunti jokaiselle! Tunnin kesto on joko 30, 45 tai 55 minuuttia,  30 ja 45 minuutin harjoitukset ovat liikkuvuuspainotteiset.
Lisätietoja: www.lesmills.com/bodybalance

Les Mills BODYSTEP

Liikkuva tunti, joka kohottaa tehokkaasti aerobista kuntoa ja vahvistaa erityisesti alavartalon lihaksia. Tunnilla askelletaan laudalle mukaansatempaavan musiikin tahtiin. BODYSTEP sopii monille, sillä liikkeisiin tarjotaan myös hypytön vaihtoehto. Legendan mukaan steppaajilla on kylän muikeimmat reidet ja pakarat! Tunnin kesto joko 45 tai 55 minuuttia.
Lisätietoja: www.lesmills.com/workouts/fitness-classes/bodystep/

Les Mills BODYCOMBAT

Kamppailulajeihin (nyrkkeily, potkunyrkkeily, karate, capoeira, taekwondo, muay thai) pohjautuva  hauska ja tehokas tunti, joka vahvistaa kaikkia kunnon osa-alueita kestävyydestä liikkuvuuteen. Tunnilla haastat kuvittellisen vastustajan, kehität taitojasi ja kohennat itseluottamustasi. Tunnilla tarjotaan vaihtoehtoliikkeet hypyille. Tunti, jonka jälkeen sinua ei pysäytä mikään! Tunnin kesto 45 tai 55 minuuttia.
Lisätietoja: www.lesmills.com/bodycombat

Les Mills BODYPUMP

Supertehokasta lihaskuntoharjoittelua inspiroivan musiikin tahtiin. Tunnin aikana treenataan kaikki kehon päälihasryhmät tankoa, levypainoja ja kehon omaa vastusta hyödyksi käyttäen. Jokainen voi valita tunnilla itselleen parhaiten sopivat painot, joilla haastaa itsensä kohti vahvempaa ja ryhdikkäämpää kehoa!  Valikoimaamme kuuluvat sekä 55 että 30 minuutin mittaiset tunnit.
Lisätietoja: www.lesmills.com/bodypump

Les Mills BODYVIVE

Raikas ja mukaansa tempaava hyvänolon ja hyvänmielen tunti. Tunnin ensimmäinen osa koostuu helpohkoista, sykettä asteittain nostavista askelluksista ja tunnin loppupuolisko on täynnä toiminnallista lihaskuntoharjoittelua. Liikkeet voit tehdä oman mielesi mukaisesti myös ilman käsiliikkeitä ja hyppyjä. Joissain kappaleissa käytämme harjoittelua tehostaaksemme vastuskuminauhaa. Tämä monipuolinen tunti on silkkaa jumpan juhlaa, jonka jälkeen säteilet energiaa! Valikoimastamme löydät lukujärjestyksestä riippuen sekä 30, 45 että 55 minuutin mittaiset tunnit.
Lisätietoja: www.lesmills.com/bodyvive

Les Mills BODYJAM

Tunti, joka on koottu rennoista tyylikkäistä liikkeistä yhdistettynä viimeisimpään musiikkiin. Tunti sopii kaikille, jotka rakastavat tanssia ja haluavat irrotella ja samanaikaisesti kunto ja koordinaatiokyky paranevat huomaamatta. Tunti, joka nostaa suupielesi ylöspäin! Tunnin kesto joko 45 tai 55 minuuttia.
Lisätietoja: www.lesmills.com/bodyjam

Zumba

Koreografisesti helppo, hikinen ja ennen kaikkea HAUSKA tanssillinen tunti, jossa sekoittuvat erilaiset tanssityylit, kuten merengue, salsa, reggaeton, cumbia, flamenco, samba, rumba ja hiphop. Vuorotellen vaihtuvat hitaammat ja nopeammat kappaleet takaavat tehokkaan intervallitunnin, jonka ansiosta kalorit kuluvat kohisten ja keho kiinteytyy. Tunti ei vaadi paria tai aiempaa kokemusta tanssillista tunneista ja sopii siten kaikille, ketkä haluavat nauttia hyvästä musiikista ja iloisesta liikkumisesta! Valikoimastamme löydät sekä 45 että 55 minuutin mittaiset tunnit.
Lisätietoja: www.zumba.com

RVP (reisi-vatsa-peppu)

Tunti koostuu yksinkertaisesta lämmittelystä, n. 20 min. lihaskunto-osiosta, jossa treenataan tehokkaasti pelkästään reisiä, vatsaa ja pakaroita sekä venyttely-osiosta, jossa palautetaan lepopituuteen treenissä rasitetut lihakset. Tunnin kesto on 30 minuuttia. RVP on helppo yhdistää joko edelliseen tai seuraavaan tuntiin. Tunti, jolta saat paljon lyhyessä ajassa!

Syvävenyttely

Syvävenyttely on mieltä rentouttava ja liikkuvuutta lisäävä harjoitus, joka koostuu kevyestä kehoa herättelevästä alkuverryttelystä sekä koko kehon kattavasta venyttelyosiosta. Pitkät, levolliset  venytykset avaavat ja lämmittävät kehoa sekä tehostavat aineenvaihduntaa virvoittaen ja hellien sinua. Tunnilla tarjotaan vaihtoehtoja kaiken tasoisille venyjille. Valikoimastamme löytyvät lukujärjestyksestä riippuen sekä 60 että 30 minuutin mittaiset tunnit.

Les Mills SH’BAM (vain virtuaalina)

Tämä tunti on silkkaa tanssin ilotulitusta! Kyseessä on siis hauskaakin hauskempi tanssituokio, joka perustuu mukaansatempaavaan musiikkiin ja helppoihin tanssillisiin koreografioihin. Tunti on tarkoitettu kaikille iästä, sukupuolesta ja aiemmasta tanssillisesta taustasta riippumatta. Tunti sisältää eri musiikkikappaleita, joista jokaisella on oma yksinkertainen koreografiansa. Jokainen kappale on erilainen, joten kaikille löytyy tunnilta varmasti yksi tai useampi suosikkikappale. Oma, rennonletkeä tyyli on tärkein ja tunnin iskulause onkin “Come as you are, leave as a star”, eli tunnin jälkeen jokainen tuntee itsensä todelliseksi tähdeksi! Valikoimastamme löytyvät sekä 30 että 45 minuutin mittaiset tunnit.
Lisätietoja: www.lesmills.com/workouts/fitness-classes/shbam/

Virtuaalitunnit

FM:llä sinun on mahdollisuus käydä treenaamassa myös itsenäisesti virtuaaliohjatuilla tunneilla. Voit valita automaattisesti ajastetun tunnin lukujärjestyksestä tai käydä treenaamassa lukujärjestyksen ulkopuolisina aikoina aina kun sali on vapaana. Valittavanasi on BODYPUMP (30/60min), BODYCOMBAT (30/60min), BODYBALANCE (30/60min), CXWORX (aina 30min) tai SH’BAM (30/45min). Ohjauskieli on englanti. Kysythän tarvittaessa virtuaalitunneista lisää henkilökunnaltamme, opastamme mielellämme!

VIRTUAALIJUMPPIEN KÄYTTÖOHJEET

Tule liikkumaan ryhmässä!

Painiketta klikkaamalla pääset varaamaan aikoja ryhmäliikuntaan.

Huom! Vain kanta-asiakkaiden käytössä.

Aukioloajat

ma–to klo 12–20
pe klo 12–18
la klo 10–14 (kesä-elokuussa suljettu)
su suljettu
(Avainkortilla ma–su klo 04.30–24)

Ajanvaraukset: p. 044 5510 701

 

TIETOSUOJASELOSTEEMME

Yhteystiedot

FysioMotion Oy
Kauppakatu 14, Ylivieska

 

P. 044 5510 718 / Timo
P. 044 5766 388 / Anu
P. 044 5510 701 / Vastaanotto

 

etunimi@fysiomotion.fi

Seuraa meitä:

Pin It on Pinterest

Jaa somessa: