TUNTIEN KUVAUKSET

TUNTIEN KUVAUKSET:

 Anskun Ulkotreenit (valikoimassa kesällä 2020)

Kaikki olennainen tuntiin liittyvä info löytyy TÄSTÄ.

FatBurner

FatBurner on sisäpyöräilytuntimme, joka perustuu peruskuntoharjoitteluun sisältäen sykkeennostoja, mäkiosuuksia ja tasamaaosuuksia. Pyörien portaaton säätö mahdollistaa juuri sinulle sopivan vastuksen säätämisen ja saat tarvittaessa myös itse säädellä polkunopeuttasi. Kengät ovat tällä tunnilla ehdottomat, pyörissämme on myös lukkopoljinmahdollisuus. Varaathan mukaasi myös juomapullon ja hikipyyhkeen. Olethan aina 5-10min ennen tunnin alkua paikalla säätämässä pyörän säädöt itsellesi sopivaksi, ohjaajamme opastavat sinua mielellään. Tunti on äärimmäisen nivelystävällinen. Valikoimastamme löytyvät kaudesta riippuen 30, 45 sekä 60 minuutin mittaiset tunnit. Tästä tunnista sinun on helpoin aloittaa kuntosi kohottaminen!

Just Dance (tauolla)

Loistavat musat. Simppelit ja kivat koreografiat. Siinäpä resepti kesän 2020 tanssitunnille! Tunti korvaa BODYJAM- tunnin keskiviikkoisin 8., 22. ja 29.7. ja palautteenne perusteella saattaa ilmestyä myös syksyn 2020 ryhmäliikunta-aikatauluun.

LAVIS®

Lavis- lavatanssijumppa on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Zumban tavoin tunti ei vaadi paria tai aiempaa kokemusta tanssillista tunneista ja sopii siten kaikille, ketkä haluavat nauttia hyvästä musiikista ja iloisesta liikkumisesta! Tunnin kesto lukujärjestyksestä riippuen on 30, 45 tai 60 minuuttia.

Lisätietoja: www.lavis.fi

Les Mills BODYATTACK®

Aerobista kuntoa kohottava treeni, joka parantaa myös voimaa ja kestävyyttä. Tunti koostuu tehokkaista intervalliosuuksista, jossa kuntoa kohottavat liikkeet vuorottelevat funktionaalisilla voimaa ja vartalon hallintaa kehittävillä liikkeillä. Dynaamiset liikkeet ja energinen musiikki sekä ammattitaitoinen ohjaajamme motivoivat Sinua pääsemään oman treeninsä tavoitteisiinsa. Tunti sopii sinulle jos haluat tulla vahvemmaksi, kohottaa kuntoa, kuluttaa energiaa tai kehittää räjähtävyyttä ja kestävyyttä. Tunti sisältää myös eri tasoisia vaihtoehtoja, jolloin tunti on mahdollista tehdä peruskestävyyttä kehittäen ilman juoksuja ja hyppyjä. Tunnin kesto lukujärjestyksestä vaihdellen 30, 45 tai 55 minuuttia. Lisätietoja: www.lesmills.com/workouts/fitness-classes/bodyattack/

Les Mills BODYBALANCE®

Pilatekseen, taijiin ja joogaan pohjautuva tunti, jonka liikkeitä rytmittää rauhallinen musiikki. Vahvistaa monipuolisesti kehoa, erityisesti syviä keskivartalon lihaksia. Kehittää lisäksi liikkuvuutta, tasapainoa sekä ryhtiä. Tunti on kaunis tutkimusmatka, joka tekee sinusta levollisen ja keskittyneen. Mainio kehonhuoltotunti jokaiselle! Tunnin kesto on joko 30, 45 tai 55 minuuttia,  30 ja 45 minuutin harjoitukset ovat liikkuvuuspainotteiset. Tätä lajia sinun on mahdollista tehdä myös virtuaalituntina silloin, kun sinulle sopii!

Lisätietoja: www.lesmills.com/bodybalance

Les Mills BODYCOMBAT®

Kamppailulajeihin (nyrkkeily, potkunyrkkeily, karate, capoeira, taekwondo, muay thai) pohjautuva  hauska ja tehokas tunti, joka vahvistaa kaikkia kunnon osa-alueita kestävyydestä liikkuvuuteen. Tunnilla haastat kuvittellisen vastustajan, kehität taitojasi ja kohennat itseluottamustasi. Tunnilla tarjotaan vaihtoehtoliikkeet hypyille. Tunti, jonka jälkeen sinua ei pysäytä mikään! Tunnin kesto 45 tai 55 minuuttia. Tätä lajia sinun on mahdollista tehdä myös virtuaalituntina silloin, kun sinulle sopii!

Lisätietoja: www.lesmills.com/bodycombat

Les Mills BODYJAM®

Tunti, joka on koottu rennoista tyylikkäistä liikkeistä yhdistettynä viimeisimpään musiikkiin. Tunti sopii kaikille, jotka rakastavat tanssia ja haluavat irrotella ja samanaikaisesti kunto ja koordinaatiokyky paranevat huomaamatta. Tunti, joka nostaa suupielesi ylöspäin! Tunnin kesto on lukujärjestyksestä riippuen joko 45 tai 55 minuuttia.

Lisätietoja: www.lesmills.com/bodyjam

Les Mills BODYPUMP®

Supertehokasta lihaskuntoharjoittelua inspiroivan musiikin tahtiin. Tunnin aikana treenataan kaikki kehon päälihasryhmät tankoa, levypainoja ja kehon omaa vastusta hyödyksi käyttäen. Jokainen voi valita tunnilla itselleen parhaiten sopivat painot, joilla haastaa itsensä kohti vahvempaa ja ryhdikkäämpää kehoa!  Valikoimaamme kuuluvat lukujärjestyksestä riippuen sekä 30, 45 että 55 minuutin mittaiset tunnit. Tätä lajia sinun on mahdollista tehdä myös virtuaalituntina silloin, kun sinulle sopii!

Lisätietoja: www.lesmills.com/bodypump

Les Mills BODYSTEP®

Liikkuva tunti, joka kohottaa tehokkaasti aerobista kuntoa ja vahvistaa erityisesti alavartalon lihaksia. Tunnilla askelletaan laudalle mukaansatempaavan musiikin tahtiin. BODYSTEP® sopii monille, sillä liikkeisiin tarjotaan myös hypytön vaihtoehto. Legendan mukaan steppaajilla on kylän muikeimmat reidet ja pakarat! Tunnin kesto lukujärjestyksestä riippuen joko 45 tai 55 minuuttia.

Lisätietoja: www.lesmills.com/workouts/fitness-classes/bodystep/

Les Mills BORN TO MOVE®

Maailman parasta lastenliikuntaa ilman kilpailua, kullekin ikäryhmälle varta vasten suunnitellusti, lapsen kehityksen ja kasvun vaiheet huomioiden. Valikoimaamme kuuluvat 6-7- vuotiaiden sekä 8-12- vuotiaiden lasten 45 minuutin mittaiset tunnit. Les Mills- tuntien korkea laatu sekä koulutuksen käyneet ammattitaitoiset ja innostuneet ohjaajamme takaavat sen, että tunnit kehittävät lasta monipuolisesti, opettavat liikunnan perustaitoja ja ennen kaikkea kasvattavat aktiiviseen elämäntapaan. Tunnit sopivat yhtä hyvin niin tytöille kuin pojillekin. Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa!

Les Mills CXWORX®

Käännä kerrankin katse omaan napaasi! Les Millsin uusi personal trainereiden kehittämä 30 minuutin mittainen keskivartalon hallinta- ja lihaskuntotunti. Tehokkaiden selkä- ja vatsalihasliikkeiden lisäksi tunnilla treenataan mm. pakaralihaksia ja lantion alueen hallintaa. Apuvälineenä joissakin kappaleissa käytetään kuminauhaa ja levypainoja. CXWORX® -tunti parantaa funktionaalista voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta sekä auttaa  ymmärtämään keskivartalon lihasten merkityksen terveyden kannalta. Tunti, joka jokaisen tulisi sisällyttää omaan viikko-ohjelmaansa! Tätä lajia sinun on mahdollista tehdä myös virtuaalituntina silloin, kun sinulle sopii!

Lisätietoja: www.lesmills.com/cxworx

Les Mills GRIT® Strength (tauolla)

Atleettisuutta, voimaa ja itsellesi sopivaa haastetta! GRIT® Strength on voimaa ja hapenottokykyä kehittävä harjoitus, jossa harjoitusvastuksena toimivat kehonpainon lisäksi tanko, levypaino ja joskus step- lauta. Intensiivinen ja haastava 30 minuutin treeni toimii täydellisesti voimatasojen lisäämisen, kehonmuokkaukseen ja itsensä ylittämiseen. Tällä tunnilla ohjaajan rooli on poikkeuksellisen hyödyllinen, sillä saat henkilökohtaista valmennusta ja tsemppausta joka ikisellä tunnilla. Jos haluat nostaa harjoittelusi ja kehityksesti aivan uudelle tasolle, valitse tämä tunti ohjelmistoosi!

Lisätietoja: https://www.lesmills.com/workouts/high-intensity-interval-training/les-mills-grit-strength/

Les Mills RPM®

Kyseessä on superhikinen sisäpyöräilytunti, jossa energinen musiikki motivoi ylittämään itsensä. Inspiroiva ohjaaja johtaa pyöräilijätiiminsä maaliin läpi mäkien, tasamaiden, vuorenhuippujen ja intervallien vaihtelemalla välillä pyöräilyasentoja (istuen/seisten) ja polkunopeuksia. Pyörien portaaton säätö mahdollistaa juuri sinulle sopivan vastuksen säätämisen. Kengät ovat tällä tunnilla ehdottomat, pyörissämme on myös lukkopoljinmahdollisuus. Varaathan mukaasi myös juomapullon ja hikipyyhkeen. Olethan aina 5-10min ennen tunnin alkua paikalla säätämässä pyörän säädöt itsellesi sopivaksi, ohjaajamme opastavat sinua mielellään. Tunti on myös loistavaa ohjeisharjoittelua kaikille kestävyysliikkujille sekä nivelystävällinen vaihtoehto kunnon hikiliikuntaan! Tunnin kesto on 45 minuuttia.

Lisätietoja: www.lesmills.com/workouts/fitness-classes/rpm/

Les Mills SH’BAM (vain virtuaalina)

Tämä tunti on silkkaa tanssin ilotulitusta! Kyseessä on siis hauskaakin hauskempi tanssituokio, joka perustuu mukaansatempaavaan musiikkiin ja helppoihin tanssillisiin koreografioihin. Tunti on tarkoitettu kaikille iästä, sukupuolesta ja aiemmasta tanssillisesta taustasta riippumatta. Tunti sisältää eri musiikkikappaleita, joista jokaisella on oma yksinkertainen koreografiansa. Jokainen kappale on erilainen, joten kaikille löytyy tunnilta varmasti yksi tai useampi suosikkikappale. Oma, rennonletkeä tyyli on tärkein ja tunnin iskulause onkin “Come as you are, leave as a star”, eli tunnin jälkeen jokainen tuntee itsensä todelliseksi tähdeksi! Valikoimastamme löytyvät sekä 30 että 45 minuutin mittaiset tunnit.

Lisätietoja: www.lesmills.com/workouts/fitness-classes/shbam/

Les Mills SPRINT®

LES MILLS SPRINT® on 30 minuuttia kestävä intervallitreeni, joka on teknisesti helppo ja juuri niin haastava kuin sinä haluat. SPRINT nostaa harjoittelusi tehot uudelle tasolle! Lisätietoja: https://www.lesmills.com/workouts/high-intensity-interval-training/les-mills-sprint/

THE JUMPPA

Nimi kertoo kaiken olennaisen: tässä jumpassa on kaikki kohdallaan! THE JUMPPA tekee paluun ryhmäliikunnan juurille koostuen helposta mutta huolellisesta alkulämmittelystä, mainiosta koko kehon lihaskunto-osuudesta sekä lyhyestä venyttelyosuudesta. Kuulostaa “perusjumpalta”, mutta tässä tapauksessa perusjumppa olisi liian lattea nimitys!

ÄLÄ JÄTÄ KOKEILEMATTA.

Syvävenyttely

Syvävenyttely on mieltä rentouttava ja liikkuvuutta lisäävä harjoitus, joka koostuu kevyestä kehoa herättelevästä alkuverryttelystä sekä koko kehon kattavasta venyttelyosiosta. Pitkät, levolliset  venytykset avaavat ja lämmittävät kehoa sekä tehostavat aineenvaihduntaa virvoittaen ja hellien sinua. Tunnilla tarjotaan vaihtoehtoja kaiken tasoisille venyjille. Valikoimastamme löytyvät lukujärjestyksestä riippuen sekä 60 että 30 minuutin mittaiset tunnit.

Virtapiiri (tauolla)

Virtapiiri on talomme personal trainereiden suunnittelema toiminnallinen, crossfit- henkinen kuntopiirityyppinen lihaskuntoharjoitus. 45 minuutin mittainen ohjattu harjoitus tapahtuu kuntosalimme toiminnallisella puolella sisältäen lämmittelyn, varsinaisen harjoitusosuuden sekä lyhyet loppuverryttelyt. Monipuolinen kattaus kehittää kaikkia erinomaisen kunnon osa-alueita: aerobista peruskestävyyttä, lihaskuntoa, tasapainoa, liikkuvuutta sekä ketteryyttä. Tunnilla saat tehdä kaikki liikkeet omaan tahtiisi aikaa vastaan. Lihaskuntoharjoittelu on helpoin aloittaa juuri tästä tunnista ja mikä parasta; tästä kehosi saa kaiken tarvitsemansa! 

Virtuaalitunnit

FM:llä sinun on mahdollisuus käydä treenaamassa myös itsenäisesti virtuaaliohjatuilla tunneilla. Voit valita automaattisesti ajastetun tunnin lukujärjestyksestä tai käydä treenaamassa lukujärjestyksen ulkopuolisina aikoina aina kun sali on vapaana. Valittavanasi on BARRE (aina 30min), BODYPUMP (30/60min), BODYCOMBAT (30/60min), BODYBALANCE (30/60min), CXWORX (aina 30min), GRIT (aina 30min) tai SH’BAM (30/45min). Ohjauskieli on englanti. Kysythän tarvittaessa virtuaalitunneista lisää henkilökunnaltamme, opastamme mielellämme!

VIRTUAALIJUMPPIEN KÄYTTÖOHJEET

ZUMBA®

Koreografisesti helppo, hikinen ja ennen kaikkea HAUSKA tanssillinen tunti, jossa sekoittuvat erilaiset tanssityylit, kuten merengue, salsa, reggaeton, cumbia, flamenco, samba, rumba ja hiphop. Vuorotellen vaihtuvat hitaammat ja nopeammat kappaleet takaavat tehokkaan intervallitunnin, jonka ansiosta kalorit kuluvat kohisten ja keho kiinteytyy. Tunti ei vaadi paria tai aiempaa kokemusta tanssillista tunneista ja sopii siten kaikille, ketkä haluavat nauttia hyvästä musiikista ja iloisesta liikkumisesta! Tunnin kesto lukujärjestyksestä riippuen on 45 tai 55 minuuttia.

Lisätietoja: www.zumba.com

Tule liikkumaan ryhmässä!

Painiketta klikkaamalla pääset varaamaan aikoja ryhmäliikuntaan.

Huom! Vain kanta-asiakkaiden käytössä.

Aukioloajat

ma - ti klo 10.00 –20.00
ke - to klo 12.00 – 19.00
pe klo 12.00 - 18.00
la klo 9.45 - 14.00

su SULJETTU

Ajanvaraukset: p. 044 5510 701

TIETOSUOJASELOSTEEMME

Yhteystiedot

FysioMotion Oy
Kauppakatu 14, Ylivieska

 

P. 044 5510 718 / Timo
P. 044 5766 388 / Anu
P. 044 5510 701 / Vastaanotto

 

etunimi@fysiomotion.fi

Seuraa meitä:

Pin It on Pinterest

Jaa somessa: