TUNTIEN KUVAUKSET

TUNTIEN KUVAUKSET:

Fat Burner

Fat Burner on sisäpyöräilytuntimme, joka perustuu peruskuntoharjoitteluun sisältäen sykkeennostoja, mäkiosuuksia ja tasamaaosuuksia. Pyörien portaaton säätö mahdollistaa juuri sinulle sopivan vastuksen säätämisen ja saat tarvittaessa myös itse säädellä polkunopeuttasi. Kengät ovat tällä tunnilla ehdottomat, pyörissämme on myös lukkopoljinmahdollisuus. Varaathan mukaasi myös juomapullon ja hikipyyhkeen. Olethan aina 5-10min ennen tunnin alkua paikalla säätämässä pyörän säädöt itsellesi sopivaksi, ohjaajamme opastavat sinua mielellään. Tunti on äärimmäisen nivelystävällinen. Tästä tunnista sinun on helpoin aloittaa kuntosi kohottaminen!

Jooga

Dynaamisia hathajoogan liikesarjoja ja rauhallisia venytyksiä yhdistävä joogatunti lisää voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Kaikentasoisille liikkujille suunniteltu tunti tarjoaa jokaiselle sopivasti haastetta ja soveltuu siten erinomaisesti myös ryhmäliikunnan aloittaville. Muistetaan siis, että notkeus ei ole joogaamisen edellytys vaan sivutuote!

Tunnilla keskitytään erityisesti liikkeiden tekniikoihin ja hengitykseen. Neljän viikon välein vaihtuva ohjelma mahdollistaa liikkeissä kehittymisen ja voit lisätä haastetta viikko viikolta itsellesi sopivaan tahtiin.

Joogan avulla voit lisäksi tukea palautumista, ladata akkuja ja lievittää stressiä. Harjoitus parantaa keskittymistä lisäten siten suorituskykyä arjessa ja muussa liikunnassa.

Les Mills DANCE®

Tunti on kevätkautemme 2024 raikas uutuus, josta parhaan kuvaukset ja vastaukset useimmiten kysyttyihin kysymyksiin löydät TÄSTÄ.

Les Mills BODYATTACK®

Aerobista kuntoa kohottava treeni, joka parantaa myös voimaa ja kestävyyttä. Tunti koostuu tehokkaista intervalliosuuksista, jossa kuntoa kohottavat liikkeet vuorottelevat funktionaalisilla voimaa ja vartalon hallintaa kehittävillä liikkeillä. Dynaamiset liikkeet ja energinen musiikki sekä ammattitaitoinen ohjaajamme motivoivat Sinua pääsemään oman treeninsä tavoitteisiinsa. Tunti sopii sinulle jos haluat tulla vahvemmaksi, kohottaa kuntoa, kuluttaa energiaa tai kehittää räjähtävyyttä ja kestävyyttä. Tunti sisältää myös eri tasoisia vaihtoehtoja, jolloin tunti on mahdollista tehdä peruskestävyyttä kehittäen ilman juoksuja ja hyppyjä. Tätä lajia sinun on mahdollista tehdä myös virtuaalituntina, kun sinulle sopii!

Les Mills BODYBALANCE®

Pilatekseen, taijiin ja joogaan pohjautuva tunti, jonka liikkeitä rytmittää rauhallinen musiikki. Vahvistaa monipuolisesti kehoa, erityisesti syviä keskivartalon lihaksia. Kehittää lisäksi liikkuvuutta, tasapainoa sekä ryhtiä. Tunti on kaunis tutkimusmatka, joka tekee sinusta levollisen ja keskittyneen. Mainio kehonhuoltotunti, jota on mahdollista tehdä myös virtuaalituntina silloin, kun sinulle sopii!

Les Mills BODYCOMBAT®

Kamppailulajeihin (nyrkkeily, potkunyrkkeily, karate, capoeira, taekwondo, muay thai) pohjautuva  hauska ja tehokas tunti, joka vahvistaa kaikkia kunnon osa-alueita kestävyydestä liikkuvuuteen. Tunnilla haastat kuvittellisen vastustajan, kehität taitojasi ja kohennat itseluottamustasi. Tunnilla tarjotaan vaihtoehtoliikkeet hypyille. Tunti, jonka jälkeen sinua ei pysäytä mikään! Tätä lajia sinun on mahdollista tehdä myös virtuaalituntina silloin, kun sinulle sopii.

Les Mills BODYJAM®

Tunti, joka on koottu rennoista tyylikkäistä liikkeistä yhdistettynä viimeisimpään musiikkiin. Tunti sopii kaikille, jotka rakastavat tanssia ja haluavat irrotella ja samanaikaisesti kunto ja koordinaatiokyky paranevat huomaamatta. Tämä tulee nostamaan suupielesi ylöspäin!

Les Mills BODYPUMP®

Supertehokasta lihaskuntoharjoittelua inspiroivan musiikin tahtiin. Tunnin aikana treenataan kaikki kehon päälihasryhmät tankoa, levypainoja ja kehon omaa vastusta hyödyksi käyttäen. Jokainen voi valita tunnilla itselleen parhaiten sopivat painot, joilla haastaa itsensä kohti vahvempaa ja ryhdikkäämpää kehoa. Tätä lajia sinun on mahdollista tehdä myös virtuaalituntina silloin, kun sinulle sopii!

Les Mills BODYSTEP®

Liikkuva tunti, joka kohottaa tehokkaasti aerobista kuntoa ja vahvistaa erityisesti alavartalon lihaksia. Tunnilla askelletaan laudalle mukaansatempaavan musiikin tahtiin. BODYSTEP® sopii monille, sillä liikkeisiin tarjotaan myös hypytön vaihtoehto. Legendan mukaan steppaajilla on kylän muikeimmat reidet ja pakarat! Tunnin formaatti uusiutui täysin syksyllä 2023, jonka jälkeen steppaaminen on ollut meillä yhä suositumpaa. Muutoksista voit lukea lisää TÄSTÄ.

Les Mills CORE®

Käännä kerrankin katse omaan napaasi! CORE® on Les Millsin personal trainereiden kehittämä keskivartalon hallinta- ja lihaskuntotunti. Tehokkaiden selkä- ja vatsalihasliikkeiden lisäksi tunnilla treenataan mm. pakaralihaksia ja lantion alueen hallintaa. Apuvälineenä joissakin kappaleissa käytetään kuminauhaa ja levypainoja. Tunti parantaa funktionaalista voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta sekä auttaa ymmärtämään keskivartalon lihasten merkityksen terveyden kannalta. Tämä on setti, joka jokaisen tulisi sisällyttää omaan viikko-ohjelmaansa. Tätä lajia sinun on mahdollista tehdä myös virtuaalituntina silloin, kun sinulle sopii!

Lisätietoja: www.lesmills.com/cxworx

 Les Mills RPM®

Kyseessä on ihanan hikinen sisäpyöräilytunti, jossa energinen musiikki siivittää läpi huipputreenin. Inspiroiva ohjaaja johtaa pyöräilijätiiminsä maaliin läpi mäkien, tasamaiden, vuorenhuippujen ja intervallien vaihtelemalla välillä pyöräilyasentoja (istuen/seisten) ja polkunopeuksia. Pyörien portaaton säätö mahdollistaa juuri sinulle sopivan vastuksen säätämisen. Kengät ovat tällä tunnilla ehdottomat, pyörissämme on myös lukkopoljinmahdollisuus. Varaathan mukaasi myös juomapullon ja hikipyyhkeen. Olethan aina 5-10min ennen tunnin alkua paikalla säätämässä pyörän säädöt itsellesi sopivaksi, ohjaajamme opastavat sinua mielellään. Tunti on myös loistavaa ohjeisharjoittelua kaikille kestävyysliikkujille sekä nivelystävällinen vaihtoehto kunnon hikiliikuntaan!  

Les Mills Strength Development

SD on uudenlainen voimaharjoittelutunti kaikille, jotka haluavat parantaa liikkeiden tekniikkaa, vahvistua ja kasvattaa lihaksia. Laji on saanut inspiraationsa klassisesta voimaharjoittelusta ja toiminnallisesta harjoittelusta, joten tunti koostuu perusliikkeistä, kuten kyykystä, maastavedosta, pystypunnerruksista, rinnallevedoista ja askelkyykyistä. Painopiste tunnilla on voiman ja lihasten kasvattaminen, joten liikkeet tehdään totuttua hitaammalla temmolla ja suuremmilla painoilla. Välineenä tunnilla käytetään steppilautaa, tankoa sekä levypainoja. SD koostuu yhteensä 12:sta kuukausittain vaihtuvasta ja progressiivisesta ohjelmasta. Suosittelemme aloittamaan lihaskuntoharjoittelun ryhmässä juuri tästä tunnista!

THE JUMPPA

Nimi kertoo kaiken olennaisen: tässä jumpassa on kaikki kohdallaan! THE JUMPPA tekee paluun ryhmäliikunnan juurille koostuen helposta mutta huolellisesta alkulämmittelystä, mainiosta koko kehon lihaskunto-osuudesta sekä lyhyestä venyttelyosuudesta. Kuulostaa ”perusjumpalta”, mutta tässä tapauksessa perusjumppa olisi liian lattea nimitys!

ÄLÄ JÄTÄ KOKEILEMATTA.

Syvävenyttely

Syvävenyttely on mieltä rentouttava ja liikkuvuutta lisäävä harjoitus, joka koostuu kevyestä kehoa herättelevästä alkuverryttelystä (pl.30min tunti) sekä koko kehon kattavasta venyttelyosiosta. Pitkät, levolliset  venytykset avaavat ja lämmittävät kehoa sekä tehostavat aineenvaihduntaa virvoittaen ja hellien sinua. Tunnilla tarjotaan vaihtoehtoja kaiken tasoisille venyjille. Valikoimastamme löytyvät lukujärjestyksestä riippuen 30, 45 ja 60 minuutin mittaiset tunnit.

Virtuaalitunnit

FM:llä sinun on mahdollisuus käydä treenaamassa myös itsenäisesti virtuaaliohjatuilla tunneilla. Varaa tällöin nettijärjestelmästä tunniksesi ”Yksityistunti”, jolloin pääset saliin haluamaasi aikaan ja saat tehdä juuri sen treenin, jonka haluat. Valittavanasi on BARRE®, BODYATTACK®, BODYPUMP® BODYCOMBAT®, BODYBALANCE®, Les Mills CORE®, GRIT® tai SH’BAM®. Valikoimassa on runsaasti eri mittaisia tunteja. Ohjauskieli on englanti. Kysythän tarvittaessa virtuaalitunneista lisää henkilökunnaltamme, opastamme niiden käytön mielellämme!

VIRTUAALIJUMPPIEN KÄYTTÖOHJEET

ZUMBA® (tauolla)

Koreografisesti helppo, hikinen ja ennen kaikkea HAUSKA tanssillinen tunti, jossa sekoittuvat erilaiset tanssityylit, kuten merengue, salsa, reggaeton, cumbia, flamenco, samba, rumba ja hiphop. Vuorotellen vaihtuvat hitaammat ja nopeammat kappaleet takaavat tehokkaan intervallitunnin, jonka ansiosta kunto nousee ”vahingossa”. Tunti ei vaadi paria tai aiempaa kokemusta tanssillista tunneista ja sopii siten kaikille, ketkä haluavat nauttia hyvästä musiikista ja iloisesta liikkumisesta!

Tule liikkumaan ryhmässä!

Painiketta klikkaamalla pääset varaamaan aikoja ryhmäliikuntaan.

Huom! Vain kanta-asiakkaiden käytössä.

Aukioloajat

Voimassa olevat aukioloaikamme näet TÄSTÄ.

Ajanvaraukset: p. 044 5510 701

TIETOSUOJASELOSTEEMME

Yhteystiedot

FysioMotion Oy
Kauppakatu 14, Ylivieska

P. 044 5766 388 / Anu
P. 044 5510 701 / Vastaanotto

 

etunimi@fysiomotion.fi

Seuraa meitä:

Pin It on Pinterest

Jaa somessa: