PALVELUMME YRITYKSILLE

PALVELUMME YRITYKSILLE

SMARTUM LIIKUNTASETELI

Yksinkertainen tapa tukea henkilöstön liikuntaa.

Liikuntaseteli on Smartum Oy:n vuonna 1996 kehittämä verovapaa henkilöstöetu hyvinvoinnin edistämiseksi. Setelillä työntekijät voivat ostaa liikuntapalveluita. Liikunnan myönteisistä vaikutuksista terveyteen on olemassa runsaasti tutkittua tietoa.

Lue lisää Liikuntasetelistä >>

SMARTUM LIIKUNTA- JA KULTTUURISETELI

Liikunta ja kulttuuri samassa setelissä.

Liikunta- ja kulttuuriseteli on työnantajan tarjoama verovapaa henkilöstöetu hyvinvoinnin edistämiseksi. Liikunta- ja kulttuurisetelillä työntekijä voi harrastaa sekä liikuntaa että kulttuuria. Liikunta mm. ehkäisee korkeaa verenpainetta ja kohottaa mielialaa. Kulttuurin on todettu alentavan verenpainetta ja stressihormonien tasoa.

Lue lisää Liikunta- ja kulttuurisetelistä >>

VIRIKESETELI

Virikeseteli on kohdennettu verovapaa maksuväline, jolla voi maksaa liikunta- ja kulttuuripalveluja. Setelillä ei voi ostaa tavaraa, ja ostettavan palvelun tulee olla sellainen, joka verolainsäädännössä hyväksytään veroedun piiriin. Käyttötarkoitus on lisäksi painettu jokaiseen seteliin.

Lue lisää Virikesetelistä >>

TYKY-KUNTOSETELI

Sinä päätät milloin ja mitä haluat harrastaa. Tyky-Kuntosetelit ja Tyky-Online auttavat työnantajia huomioimaan jokaisen työntekijän harrastusmieltymykset. Sinä päätät antaa työntekijällesi mahdollisuuden, työntekijäsi päättää mahdollisuuden käytöstä omien mieltymystensä mukaan. Liikuntaa, kulttuuria tai molempia kullekin sopivassa suhteessa. Te päätätte!>

Lue lisää Liikuntasetelistä >>

ePASSI

Suomen ensimmäinen liikunta- ja kulttuuriedun mobiili maksuväline on nyt Pohjoismaiden markkinajohtaja.  Suomessa 8 000 liikunta- ja kulttuuriedun käyttöpaikkaa, yli 500 000 työntekijää edun piirissä valtion, kuntien, kaupunkien, pörssiyhtiöiden ja pienenpien yritysten työllistäminä.

ePassi tarjoaa maksuvälineen ilman prepaid-ominaisuuksia, suuria ennakkomaksuja ja hävikkiä sekä jakelulogistiikkaa. Automatisoitu maksuliikenne ja reaaliaikainen raportointi ovat nyt kaikkien työnantajien ulottuvilla ilman raskasta hallinnointia. Työntekijän saaman edun käyttökustannus perustuu todelliseen käyttöön eikä pienen palvelumaksun lisäksi synny muita kuluja.

Lue lisää ePASSIsta >>

TYKY-PÄIVÄT

TYKY-päivien tarkoituksena on liikunnan, testien ja luentojen avulla saada työntekijät kiinnostumaan omasta hyvinvoinnistaan.  TYKY-toiminnalla pyritään vaikuttamaan terveyteen, työ- ja toimintakykyyn ja tuottavuuteen. Suunnittelemme TYKY-päivien ohjelman yhdessä asiakkaan/yrityksen kanssa ryhmän toiveiden mukaisesti. Ryhmän koon on oltava 5-15 henkilöä kerrallaan ja päivän ohjelman voidaan rakentaa kaikkien saatavilla olevien palveluidemme puitteissa.

Esimerkki Tyky -päivän sisällöstä:

Kesto 4h, klo 10.00-14.00 (ryhmäkoko vähintään 8 henkilöä)

  • Inbody -kehonkoostumusmittaukset ja analysointi 60 min
  • Ryhmäliikuntatunti toiveidenne mukaan 30 – 60 min ja / tai kuntosaliharjoittelua ohjaajien avustamana 45min
  • Infrapunasaunan käyttö (naiset) 45 min tai hierovan tuolin käyttö 60 min
  • Lounas FM:lla (ravintola Pikkuveli toimittaa ruuan) 30 min
  • Luento: Työssä jaksaminen ja työergonomia 30 min

Aukioloajat

ma–to klo 12–20
pe klo 12–18
la klo 12–15
su suljettu
(Avainkortilla ma–su klo 5–24)

Ajanvaraukset: p. 044 5510 701

Yhteystiedot

FysioMotion Oy
Kauppakatu 14, Ylivieska

 

P. 044 5510 718 / Timo
P. 044 5766 388 / Anu
P. 044 5510 701 / Vastaanotto

 

etunimi@fysiomotion.fi

Seuraa meitä:

Pin It on Pinterest

Jaa somessa: