Hallinto-oikeus on päättänyt keskeyttää Pohjois-Suomen aluehallintoviraston (kohtuuttoman) kuntosalin sulkupäätöksen täytäntöönpanon. Mikäli haluat perehtyä päätökseen henkilökohtaisesti, näet sen TÄSTÄ.

Joten arvoisat asiakkaamme, olette tervetulleita treenaamaan ovikortilla vaikka heti. Ovikortillahan pääset päivittäin peremmälle klo 04.30 – 24.00 välisenä aikana. Huolehditaan yhdessä terveydestämme, koronaturvallisesti yhteisiä pelisääntöjä noudattaen.

Jatkosta saamme toivottavasti yhtä iloisia ja positiivisia uutisia huomenna, kun AVI:n sulkupäätöksen jatkoaikaan tulee myös hallinto-oikeudelta päätös. Infoamme teitä yhteisesti heti päätöksen saatuamme. Päätöstä odotellessa emme poista ainakaan vielä 1.1.2022 alkaen tehtyjä yksityisvarauksia kuntosalille, spinning- saliin sekä ryhmäliikuntasaliin, jotta varauksenne eivät katoa. Lisämme yksityistunteja ryhmäliikuntaan ja spinningiin huomiselle (31.12.2021), joten ne ovat myös käytettävissänne.

Palvelemme aiemmasta ilmoituksesta poiketen vielä pe 31.12.2021 klo 11 – 13 ja seuraavan kerran 3.1.2022 klo 12 – 18.

Toivoaksemme vuosi päättyy sittenkin onnellisesti!

-Anu/FM

Pin It on Pinterest

Jaa somessa: