Seuraavan infon turvin toimimme ainakin 17.5.2020 saakka, ellei valmiuslaki muuta toimintasuunnitelmaamme.

Kuten selvää on, koronaviruksen leviäminen koskettaa meitä kaikkia ja tilanne muuttuu päivä päivältä. Olemme varsin tietoisia koronavirukseen liittyvästä terveysuhasta ja seuraamme terveysviranomaisten määräyksiä ja ohjeistuksia jatkuvasti. Sekä asiakkaiden terveys ja siitä huolehtiminen että omamme on aina kaikessa toiminnassamme etusijalla, mutta vastaavasti haluamme tässäkin tilanteessa myös auttaa asiakkaita pitämään huolta vastustuskyvystään ja kunnostaan liikunnan avulla. Tämä on hyvin kaksijakoinen ja vaikea tilanne monestakin näkökulmasta katsottuna, mutta ainakin toistaiseksi pidämme keskuksemme ovet auki, elleivät ylemmät tahot toisin määrää. Sali tullaan sulkemaan, mikäli erillinen viranomaismääräys siitä tulee.

Fysiomotion on valtakunnallisestikin arvostettu hyvinvointikeskus mm. korkean laadun sekä loistavan yhteishengen meriiteillään. Nyt jos koskaan on aika osoittaa tämä todeksi, puhaltaa yhteen hiileen ja pitää huoli siitä, että jokainen meistä hoitaa oman tonttinsa mahdollisimman hyvin viruksen leviämisen estämiseksi. Me esimerkiksi olemme tehostaneet siivoustamme entisestään, joten pidäthän itse huolen omasta osastasi.

Olemme jo esimerkiksi some- julkaisuissamme paasanneet siitä, kuinka jäädä kotiin, jos olet sairaana, kuinka pestä käsiä ja käyttää desinfiointiainetta jnejnejne. Näitä ohjeita on tullut joka tuutista ja vaikka haluamme olla huolellisia, uskomme, että aikuisilla ihmisillä pitäisi tässä vaiheessa olla jo toimintatavat selvillä. Nyt on kyse enemmän siitä, että asioihin suhtaudutaan riittävällä vakavuudella eli annettuja ohjeita myös noudatetaan. On tärkeää ymmärtää, että omalla toiminnalla on vaikutus myös muihin – välinpitämättömyyteen ei ole nyt kellään varaa. #maalaisjärki

Ryhmäliikkujille oma infonsa:

Kortin tauottamisesta ja 10x- korteista:

 • poikkeustila on voimassa ainakin 13.5.2020 saakka ja mikäli et saa tai halua tulla treenaamaan, ymmärrämme Sinua
 • kertakorttien voimassaoloaikaa pidennämme tarvittaessa näin aluksi yhdellä kuukaudella
  • työaikaamme priorisoidaksemme pyydämme, että mikäli tarvitset korttiisi lisää voimassaoloaikaa, ilmoitat siitä itse meille ja infoat meitä ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen anu@fysiomotion.fi
 • mikäli haluat kanta-asiakkuutesi tauolle, tarjoamme tauotusmahdollisuuden veloituksetta kahdeksi kuukaudeksi (norm. tauotusmaksu on 25€)
  • veloitukseton tauotus on mahdollinen e-laskusi eräpäivästä riippuen 5.4.2020 tai 16.4.2020 laskussa (sama toukokuussa)
  • mikäli haluat korttisi tauolle, ilmoitatko siitä mahdollisimman pian ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen anu@fysiomotion.fi
 • pyydämme kuitenkin asiakkaitamme harkitsemaan, onko kortin tauotus todella pakollista
  • sanomme tämän suoraan: tällä hetkellä kukaan ei tiedä, miten asiat tulevat kehittymään, mutta jos kuukausimaksut lakkaavat pyörimästä, yrityksemme tulee ennen pitkää olemaan pulassa kulujen kaikesta minimoinnista huolimatta
  • olemme tehneet parhaamme tarjotaksemme parhaat mahdolliset treeniolosuhteet poikkeusoloissakin ja toivomme, että meillä kaikilla on toisemme ja treenipaikka edelleen myös sitten, kun tästä epidemiasta on selvitty

Vaikka maailma on tällä hetkellä mallilla, jota ennen ei olla taidettu nähdä, ainakin täällä yleisfiilis on silti edelleen positiivinen ja katse on kirkkaana tulevaan. Sen sijaan, että lamaantuisimme ja keskittyisimme surkutteluun, keskitymme siihen, MITÄ VOIMME TEHDÄ.

terkuin Anu, Timppa + muu henkilökunta

Pin It on Pinterest

Jaa somessa: