Asiakaspaikkamäärämme ryhmäliikuntatunneilla 1.2.2021 alkaen ovat seuraavat:

  • pyöräilytunnit: 9 henkilöä/tunti
  • muut tunnit: 15 henkilöä/tunti
  • päätöksemme perustuu annettuihin suosituksiin, jotka ovat voimassa tammikuun loppuun, ellei muutoksia vielä tule

26.1.2021 eteenpäin sinulla voi olla kerrallaan maksimissaan kahdeksan (8) voimassaolevaa varausta ryhmäliikuntatunneille. Kun varauksesi ovat täynnä, et pysty tekemään uusia, ennenkuin olet käynyt tunnilla tai perunut osallistumisesi jollekin tunnille. Tämän rajoituksen tarkoituksena on mahdollistaa kaikille yhtäläinen mahdollisuus tehdä varauksia ja osallistua haluamilleen tunneille viikon aikana sekä samalla välttää “hupivarailua”.

11.1.2021 alkaen siirryimme uuteen lukujärjestykseen ja mikäli se on mennyt ohitsesi, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Kaiken ryhmäliikuntaan liittyvistä asioista aina tuntikuvauksia ja varausohjeista virtuaalituntien käyttöohjeisiin saakka voit halutessasi tarkistaa TÄSTÄ. (Sivulla on koottuna suorat linkit kaikkiin tarvittaviin ohjeisiin.)

Toivomme edelleen asiakkailtamme kärsivällisyyttä ja ymmärrystä tässä vaikeassa tilanteessa. Pyrimme tekemään parhaamme kaiken aikaa, että saamme mahdollistettua teille niin hyvät treenipuitteet, kuin näissä oloissa on mahdollista.

toivottaa Anu + ohjaajatiimi

Pin It on Pinterest

Jaa somessa: